Secretariaat:

© 2019 by HCH

17-01-2020

Nieuwjaarsconcert

Als christelijke vereniging hadden we graag een kerstconcert willen geven. Door het ontbreken van een geschikte locatie is besloten om in plaats daarvan een nieuwjaarsconcert te organiseren.
Vrijdag 17 januari starten we om 19.30 uur in de Thaborkerk met dit concert.
Aansluitend kunnen we met elkaar toasten op het nieuwe jaar in de bijzalen van deze kerk.

U bent hiermee dan ook van harte uitgenodigd!

19-10-2019

Najaarsconcert

Zaterdag 19 oktober organiseerde de HCH haar jaarlijkse najaarsconcert. Om 20.00 uur starte het concert in de Waterstaatskerk aan de Deldenerstraat 18.

Het thema was "Solistische trekjes van de HCH".

Daarmee werd al zoveel duidelijk dat er diverse solisten  zouden optreden al dan niet met begeleiding van het orkest. Opleidingsorkest HIP en het HCH-Ensemble waren eveneens van de partij.

De solisten hadden zich goed voorbereid en toonden hun muzikale kunnen aan het publiek.

Ook de klarinetsectie van de Harmonie nam een deel van het programma op zich en speelde enkele pittige werken.
Het publiek genoot zichtbaar en na afloop werden er diverse complimenten uitgedeeld.
Een goede stimulans voor ons allen!

12-10-2019

Violenmarkt

Voor de 23ste keer organiseerde de Activiteiten-commissie een violenmarkt en was het plein voor de Thaborkerk in de Hasseler Es gevuld met winterharde violen, zowel groot- als kleinbloemigen.
Alle "Vrienden van de HCH" alsmede de buurtbewoners waren uitgenodigd de plantjes te komen kopen om daarmee hun tuin of balkon te kunnen opfleuren.
Uiteraard ondersteunde men daarmee onze vereniging financieel. De organisatie kijkt terug op een geslaagde verkoop en hoopt iedereen in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten op de jaarlijkse plantenmarkt!

07-10-2019

De HCH bij de
Herdenking 75 jaar bombardementen in Hengelo

Maandag 7 oktober nam het orkest deel aan de Herdenking van de bombardementen. Bij het monument "Niet vergeten" speelde onze trompettiste Jacqueline de "Last Post" waarna het orkest een koraal ten gehore bracht. De plechtigheid werd vervolgens voortgezet in de Lambertusbasiliek waar het orkest nog een koraal speelde gevolgd door het Wilhelmus.

(zie de foto's hiernaast)

01-08-2019

De HCH-site vernieuwd

De HCH site was weer eens aan vernieuwing toe en al lange tijd was het idee om de site te vernieuwen en het ook makkelijker te kunnen onderhouden en actualiseren.
Na enkele ideeën te hebben ontwikkeld zijn we aan de slag gegaan met een nieuw programma en maakten de nu op je scherm getoonde site.
Wij hopen dat iedereen er zijn weg in kan vinden en dat het ontwerp in de smaak mag vallen.

Woensdag 18 dec

Dinsdag 7 jan